NOSILA JE I KACIGU

VIDEO: RUSKINJA SJELA NA MOTOR SAMO U TANGAMA Vozila se i vrijeđala prolaznike i vozače, oni joj uzvratili: 'Sakrij se, rugobo!'

 youtube screenshot

Obični prolaznici na ulicama ruskog grada Rostova prije nekoliko dana imali su priliku svjedočiti neobičnoj sceni koja će im sasvim sigurno dugo ostati u sjećanju.

Naime, mogli su uživati u ludoj vožnji jednog motociklista i djevojke koja je usred ludovanja na sebi imala samo - tange i kacigu! Razlog zbog kojeg se djevojka odlučila provozati gola još uvijek je nepoznat, ali nagađa se da je taj dan slavila rođendan...

U snimci koja se brzo proširila internetom vidi se kako djevojka ružno gestikulira ostalim vozačima i psuje kao kočijašica. Osim što je to bio sulud pothvat, istovremeno je i hrabar. Naime, u ovo doba temperatura u Rostovu ide i ispod nule.

I dok je kratka snimka neke oduševila, u Rostovu mnogi i nisu baš presretni viđenim. Na jednom lokalnom forumu ljudi su djevojku masovno popljuvali, što zbog njezinog suludog pothvata, što zbog 'pokazivanja tijela koje baš i nije za pokazivanje'.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. rujan 2024 16:43