ENERGETSKA PLOČICA

VIDEO: PRONAŠLA MISTERIOZNI PAKETIĆ U OMILJENOM SLATKIŠU Žena (60) se šokirala otkrićem kada je otvorila žitnu pločicu

60-godišnjakinja je prvo zvala proizvođača, misleći da je osvojila neku nagradu
 YouTube

Neobjašnjiv slučaj dogodio se u Teksasu, gdje je 60-godišnja Cynthia Rodriquez u slatkoj pločici sa žitaricama kojom se kanila počastiti pronašla gram kokaina. Teksašanki je prilikom otvaranja omiljene slastice 'Nature Valley' iz omota ispao paketić ukrašen dolarskim simbolima, a u njemu je bio bijeli prah.

Kako javlja Independent , 60-godišnjakinja je prvo zvala proizvođača, misleći da je osvojila neku nagradu, ali poručili su joj da svoje otkriće prijavi policiji, što je i učinila 18. ožujka. Policajac iz San Antonija je prah prvo testirao na heroin, a tek nakon toga na kokain, pri čemu je test pokazao da se radi o kokainu visoke kakvoće.

Policija istražuje kako je došlo do ovog neobičnog slučaja, ali još uvijek nagađaju je li kokain dodan namjerno ili je možda slučajno ispao iz nečijeg džepa na tvorničkoj traci. Iz kompanije General Mills, koja proizvodi ove pločice, tvrde kako su uvjereni da se to nije dogodilo u njihovoj tvornici. Pojasnili su da se pločice u tvornici na traci kreću velikom brzinom, te kako bi stoga bilo "teško" nekome ubaciti drogu u pakiranje.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. rujan 2024 14:38