VESELO U PARKU

VIDEO: PRIZOR KOJI JE ŠOKIRAO AMERIKANCE Pijani Srbin pjesmom zabavlja izbjeglice: 'Do 10 ujutro popio je već 6 piva!'

 YouTube

BEOGRAD - Beogradski satiričar i kantautor Ivan Tobić, poznatiji kao ‘Tobić Tobić Idol Mladih’ danima provodi vrijeme sa sirijskim izbjeglicama, a prizor pijanog Srbina koji pjeva na sav glas među brojnim migrantima šokirao je i novinare New York Timesa.

Reporter Nabih Bulos snimio je Tobića kako uživa u jutarnjem suncu i igranju s djecom izbjeglica u parku kod željezničke postaje u Beogradu, dobro raspoložen nakon 5-6 limenki pive već u 10 ujutro.

- Želim pomoći ovim izbjeglicama jer nemaju gdje otići. Želim im pomoći, zašto ne? Ovo je sve zbog vas, Amerikanaca! Vi ste donijeli ovaj rat u Siriju, rekao je Bulosu na snimci.

Tobić je dobrodošao među većinom izbjeglica, no neki mu zamjeraju uživanje alkohola, koje je strogo zabranjeno u Islamskoj vjeri.

- Isto se ovo dogodilo i sinoć. Drugi čovjek je isto ovako došao i krenuo se derati i živcirati ljude. Probudio je polovicu ljudi. Da nije policija došla i odvela ga, napali bi smo ga, rekao je ljutiti Silal iz Sirije.

Ipak, za većinu izbjeglica, a posebno za one najmlađe, Tobić je vedar i dobrodošao prizor, bez obzira na njegove navike konzumacije alkohola, prenosi B92.net.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. rujan 2024 19:54