RUNNING WILD

VIDEO: PREDSJEDNIK U DIVLJINI Obama sa slavnim avanturistom planinario, jeo sirovog lososa, a onda otkiro da se ne zna služiti mobitelom

 Screenshot

Najmoćniji čovjek na svijetu, američki predsjednik Barack Obama našao se u epizodi televizijskog showa 'Running Wild' slavnog avanturista Beara Gryllsa, kojeg smo gledali i u emisiji 'Ultimate Survival'.

Obama je s Bearom planinario kroz divljinu, no pritom je otkrio i kako se nema pojma služiti pametnim telefonom.

U emisiji prikazanoj na NBC-ju u četvrtak navečer Obama je komentirao nestanak ledenjaka na Aljaski.

- Program o klimatskim promjenama je najvažnija stvar u kojoj ću ikad sudjelovati u životu - kazao je Obama prije nego li odbio popiti vlastiti urin u eksperimentu preživljavanja.

Tijekom epizode Obama je pojeo i lososa kojeg je prethodno prožvakao medvjed i pričao kako je najgori dio toga što je predsjednik - život u Bijeloj kući - što je usporedio sa životom u 'balončiću od sapunice'.

Tijekom snimanja epizode jedan je tajni agent cijelo vrijeme stajao iza kamere i gledao Obamin svaki pokret. Prije nego li je predsjednik sletio u Aljasku, helikopteri su okružili divljinu.

Zbog zabrana koje mu je postavila tajna služba, Obama nije mogao ispuniti većinu zadataka koje mu je zadao Bear.

Kada su došli do glečera, Bear je uslikao selfie, što je potom pokušao Obama, no nije mu uspjelo.

Naime, mobitel je morao posuditi od svog agenta i cijelo vrijeme je utipkavao pin ne bi li ga otključao.

Potom je objasnio: - Iz sigurnosnih razloga ne daju mi da imam pametni telefon jer mu je prelako ući u trag.

Bear ga je u jednom trenutku pitao voli li prva dama kampiranje, a Obama mu je odgovorio da Michelle baš i ne voli noći provoditi vani.

- Voli planinariti i u odličnoj je formi. No kada noć padne, voli krevet.

Pri snimanju emisije strogo je zabranjeno prikazati što predsjednik jede. Ipak, Obama je napravio iznimku i pokazao kako žvače lososa kojeg je prethodno prožvakao medvjed.

Na kraju emisije Bear je izvukao otvarač za boce u obliku Obame sa surferskom daskom i dao ga američkom predsjedniku da se na njega potpiše.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
15. rujan 2024 22:38