VOZAČI ZAPREPAŠTENI

VIDEO: POTPUNI KAOS NA AUTOCESTI Mentalno poremećena starica jurila u krivom smjeru

 YouTube

LONDON - Na britanskoj autocesti A11 na području Cambridgeshirea proteklog je vikenda nastao potpuni kaos. Policija je bila doslovce zatrpana pozivima zaprepaštenih vozača koji su svi redom dojavljivali da crveni Citroen sumanuto juri suprotnim smjerom.

Tom Hind (40) je bio među uznemirenim putnicima, a svojom je kamerom uspio i snimiti dio ludila. 'Vidio sam da netko vozi krivim smjerom. Nisam mogao vjerovati, prošla je minuta prije ngo sam došao sebi', posvjedočio je Tom i dodao da je vidio kako ostali vozači Citroenu daju svjetlosne signale, no bez učinka.

Policija je samo kratko izvijestila da je vozilom upravljala neimenovana starija žena koja pati od određenih mentalnih problema, zbog čega neće biti kažnjena novčano, ali će vrlo vjerojatno ostati bez vozačke dozvole.

Vožnja suprotnim smjerom trajala je 15-ak kilometara, a pravo je čudo da se nije dogodila nikakva prometna nesreća. Policija je u konačnici postavila čunjeve koji su usmjerili ženu da siđe s autoceste i zaustavi se, bez da je itko ozlijeđen.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. rujan 2024 10:39