DRAMATIČNA SNIMKA

VIDEO: PAD AVIONA Nesreća u kojoj je poginula službenica koja je objavila Obamin rodni list

Fuddy (65) je bila jedina osoba koja je poginula, dok su svi ostali bili spašeni ili su otplivali na obalu
 YouTube

Dramatične snimke objavljene na internetu prikazuju trenutke kada je mali zrakoplov Cessna od devet putnika pao u more kod Havaja. Tom prilikom poginula je državna dužnosnica Loretta Fuddy sa Havaja, poznata po tome što je odobrila objavu rodnog lista američkog predsjednika Baracka Obame, jer je na taj način željela okončati glasine da američki predsjednik nije rođen u SAD-u.

Rodni list Baracka Obame koji je objavila stradala dužnisnica Loretta Fuddy

Snimku je snimio jedan od putnika, koji je započeo sa snimanjem kroz prozor zrakoplova nekoliko trenutaka prije hitnog spuštanja na more zbog otkazivanja motora. Nakon udara o morsku površinu voda je ubrzano počela puniti kabinu, ali su svi ostali mirni i bez panike izašli iz zrakoplova koji je tonuo.

Prizor iz unutrašnjosti tonućeg zrakoplova

Fuddy (65) je bila jedina osoba koja je poginula, dok su svi ostali bili spašeni ili su otplivali na obalu. U zrakoplovu je, prema svjedočenju suputnika, bila u dobrom stanju i pribrana poput ostalih. Nakon što su svi izašli iz Cessne koja je počela tonuti, Fuddy se držala za ruku svog kolege iz Ministarstva zdravlja Keitha Yamamota koji joj je pokušavao pomoći da se opusti i pomogao joj je navući pojas za spašavanje. Plutali su zajedno na vodi, dok u jednom trenutku ona nije pustila ruku i više nije reagirala, prepričao je svećenik Patrick Killilea, koji je tješio Yamamota nakon ove tragedije.

Putnik koji je snimio zrakoplovnu nesreću

Obalna straža je došla ubrzo, ali kada je spasilac doplivao do Lorette Fuddy, ona se nije odazivala i nije joj se osjećalo bilo.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. rujan 2024 16:36