TRIJEZNI DANI IZA NJEGA

VIDEO: OPET JE MRTAV PIJAN Gradonačelnik Toronta snimljen kako jedva stoji na nogama

Rob Ford je sve donedavno tvrdio da je trijezan od studenoga, no ti su dani očito iza njega
 YouTube

TORONTO - Iako se zbog svojih pijanki, konzumiranja cracka, psovanja i općenito bizarnog ponašanja svojim sugrađanima ispričao već bezbroj puta, gradonačelnik Toronta Rob Ford očito ne može iz vlastite kože.

Na internetu se pojavila nova snimka na kojoj u vidno pijanom stanju stoji u restoranu brze prehrane te pokušava oponašati jamajkanski naglasak engleskog jezika.

Dobro se Ford još i držao, s obzirom da je u krvi imao toliko promila da nije bilo moguće razabrati što zapravo govori. Ali u jednom se trenutku čuje da govori o 'načelniku Blairu', vjerojatno misleći na šefa policije u Torontu Billa Blaira.

Sam Ford je za CTV potvrdio da je bio pijan te da je snimka nastala u ponedjeljak navečer. 'Bio sam s prijateljima, a što radim u svom privatnom životu s mojim osobnim prijateljima nema nikakve veze s vama', rekao je novinarima pred svojim uredom.

'Našao sam se s nekoliko prijatelja i ja tako s njima razgovaram', dodao je, odbijajući odgovarati na daljnja pitanja.

Forda su zbog svih afera gradski vijećnici Toronta zapravo razvlastili, tako da je on gradonačelnik tek formalno. Uporno je odbijao podnijeti ostavku, a najavio je kandidaturu i za još jedan mandat uz slogan 'Ford more years'.

Dosad je javno tvrdio da nije pio od studenoga, ali trijezni su dani, izgleda, opet iza njega.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
10. rujan 2024 12:06