UZNEMIRUJUĆI SADRŽAJ

VIDEO: NOVA HOROR SNIMKA IZ SRBIJE Mladić pokosio tinejdžerku na zebri, letjela je 20 metara

Nakon potresne snimke stravične prometne nesreće u Novom Sadu koja se dogodila u ranim nedjeljnim satima, a u kojoj je vozač Audija brzinom od 160 km/h naletio na VW Polo s troje mladih ljudi, dvije djevojke i mladića, svi starosti 20 godina, i ubio ih, iz Srbije stiže snimka još jedne teške prometne nesreće.

Naime, još jedan vozač Audija u Nišu je u subotu pokosio srednjoškolku M. Ž. (17) iz Pukovca, i to na pješačkom prijelazu, a srpski Blic objavio je snimku sigurnosne kamere. I ova snimka, poput one iz Novog Sada, otkriva zaista jeziv trenutak.

Naime, 21-godišnji Aleksandar S. (21) iz Merošine, svojim je bijesnim Audijem jurio gradom i udario tinejdžerku koja je propisno prelazila "zebru", a njezino tijelo je uslijed silovitog udara odbačeno 20-ak metara od kobnog mjesta. Kako se vidi na snimci, mlađahni vozač čini se uopće nije vidio djevojku do trenutka udara, jer je kočnicu pritisnuo tek nakon toga.

Djevojka je hitno prebačena na odjel vaskularne kirurgije u niške bolnice, a zbog težina ozlijeda primila je više od pet litara krvi. Trenutno se nalazi u stabilnom stanju, ali je i dalje životno ugrožena.

Otac unesrećene djevojke kazao je da se njegova kći vraćala kući nakon školskog izleta.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. rujan 2024 02:14