PUTNICI SU VRIŠTALI

VIDEO: NOĆNA MORA NAKON VELIKE NUŽDE Izašao iz WC-a pa usred leta pokušao otvoriti vrata aviona i skočiti kroz njih

 Monique Lawler

SACRAMENTO - 'Jedan je gospodin odlučio da je danas njegov dan za susret s Gospodinom Bogom pa je otišao u stražnji dio aviona kako bi otvorio vrata, a mi smo već poletjeli.' Tim je riječima Monique Lawler za KABC opisala svoje nevjerojatno iskustvo na letu Southwest Airlinesa od Chicaga do Sacramenta.

Neimenovani je muškarac otišao u avionski WC iz kojega je nakon duljeg perioda izašao potpuno mokar. Nije jasno kakvu je točno muku u toaletu doživio, ali spomenutoj je Monique bilo jasno da će stvari krenuti nizbrdo.

Tip je krenuo prema stražnjem dijelu aviona i na sve je načine pokušao otvoriti vrata. Avion je u tom trenutku bio na visini od oko 30.000 stopa (više od 9 kilometara).

Jedna od stjuardesa je potpuno šokirana počela urlikati, na što je nastala panika među putnicima, kojih je u avionu bilo 134.

Pilotu nije bilo druge nego u takvoj situaciji prisilno sletjeti u Nebrasku. Dok je avion još bio u zraku, nekolicina je hrabrijih putnika doslovce skočila na pomahnitalog tipa te su ga zadržali sve dok u letjelicu nisu upali policajci koji su ga na licu mjesta uhitili.

Monique Lawler je mobitelom snimila situaciju u avionu netom nakon slijetanja. U incidentu iz noćne more nije bilo ozlijeđenih, a motivi neimenovanog muškarca nisu utvrđeni.

Nakon svega, avion je nastavio let do Sacramenta, u koji je stigao s dva sata zakašnjenja.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. rujan 2024 04:59