HIT NA YOUTUBEU

VIDEO Neviđeni fijasko: Vladimira Putina publika izviždala u Moskvi nakon pobjede UFC borca Fjodora

 AP

MOSKVA - Ruski premijer Vladimir Putin doživio je u nedjelju navečer zvižduke publike, i to usred Moskve gdje se tome nikada ne bi nadao.

Premijer je prisustvao pobjedi majstora ultimate fighta Fjodora Jemjeljanjenka nad Amerikancem Jeffom Monsonom. Putin je izašao u ring kako bi čestitao Jemjeljanenku, nacionalnom heroju Rusije, no dočekali su ga glasni zvižduci nakon meča koji se prenosio uživo na televiziji.

Gledatelji su njegov nastup odmah postavili na YouTube gdje ga je do ponedjeljka ujutro pogledalo već pola milijuna ljudi.

Putin je zagrlio jednoga od najvećih ultimate fight boraca današnjice i započeo govor, no morao je napraviti stanku jer je bio nadglasan salvom zvižduka i negodovanjem publike. Publika je pozdravila tek onaj dio govora u kojemu je Putin Jemjeljanjenka nazvao nacionalnim herojem Rusije.

Bilo je to jedno od doista rijetkih poniženja u javnom nastupu koje je doživio Putin.

Jesu li ga gledatelji kaznili zbog pokušaja prikupljanja političkih bodova samo tri tjedna uoči parlamentarnih izbora u trenutku kada je trebalo slaviti veliku pobjedu nacionalnog heroja Fjodora?

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. rujan 2024 02:30