SOLIDARNOST NA DJELU

VIDEO Nepažljivi vozač udario biciklistu i pokušao pobjeći: Zaustavio ga vozač autobusa!

U Saveznoj američkoj državi Pensilvaniji, dva građana pokazala su zavidnu razinu solidarnosti i osjećaja za pravednost kada su zaustavili vozača koji je na mostu udario i oborio biciklistu, te potom pokušao pobjeći s mjesta nesreće
 YouTube

BETHLEHEM - U Saveznoj američkoj državi Pensilvaniji, dva građana pokazala su zavidnu razinu solidarnosti i osjećaja za pravednost kada su zaustavili vozača koji je na mostu udario i oborio biciklistu, te potom pokušao pobjeći s mjesta nesreće, izvještava policijski ured u Bethlehemu .

Vozač autobusa vidio je cijeli događaj u retrovizoru, te potom svojim vozilom zapriječio prolaz vozaču koji je srušio biciklistu.

Vozač osobnog automobila koji je vozio iza njih prvo je zastao kraj bicikliste, misleći da je čovjek možda pretrpio ozljede, no kada mu je biciklist rekao da je u redu i zamolio ga da zabilježi tablice automobila koji ga je udario, pojurio je prema improviziranoj blokadi koju je složio autobus, i zablokirao i odstupnicu prijestupnika.

Ubrzo nakon, na scenu je stiglo i policijsko vozilo. Policijski službenik, nakon što se i sam uvjerio da biciklist nije pretrpio ozbiljne ozljede, je priveo prijestupnika zarobljenog između autobusa i automobila.

Ispostavilo se da je riječ o 17-godišnjem vozaču kojemu će se suditi za prometni prekršaj i uzrokovanje nesreće s ozljedama .

Cijeli događaj snimljen je na nadzornim kamerama.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. rujan 2024 17:41