SRCEDRAPAJUĆI SHOW

VIDEO: NAJBOLJA ILI NAJGORA PROSIDBA IKAD? Pogledajte kako je on zaprosio svoju djevojku...

Baldoni je pozvao svoju djevojku u restoran gdje su jeli na svom prvom zajedničkom izlasku...
 Screenshot/You Tube

Najbolja video prosidba ikada snimljena, a možda i najgora video prosidba ikada snimljena, tako su mediji opisali 27 minuta dug video u kojem je hollywoodski glumac i redatelj Justin Baldoni zaprosio (uspješno) svoju djevojku Emily.

Baldoni je pozvao svoju djevojku u restoran gdje su jeli na svom prvom zajedničkom izlasku, ona se smjestila za njihov omiljeni stol, a potom je započeo video.

Na njegovom početku Baldoni je ponovno izrazio ljubav svojoj djevojci, objavio joj kako je spreman zaprositi je, ali da želi da to bude posebno. Ono što je uslijedilo bio je niz "video-spotova" u kojem Baldoni i njegovi prijatelji glume boy bandove 'N Sync i Boyz II Men i pjevaju na playback njihove najpatetičnije hitove. Potom je uslijedila ABBA (tu su se Baldoni i prijatelji preušili u žene), a potom Bruno Mars i njegova prikladna pjesma "Marry me", već uobičajena ikonografija za ovakve video prosidbe uz koju budući mladoženja i njegovi prijatelji plešu na ulici.

Nakon toga video prelazi u parodiju na filmove tipa Mission Impossible u kojem Baldoni glumi agenta koji otkriva da je samo njegova ljubav prema Emily važna, a zatim se može vidjeti montaža raznih video zapisa iz zajedničkog života para.

Prije nego će zaprositi svoju djevojku, Baldoni traži potporu i blagoslov svojih roditelja, a onda to naposlijetki i učini. Sama prosidba također je dio videa kojeg je glumac stavio na You Tube.

Kako piše britanski Daily Mail, s jedne strane ova video prosidba svojom produkcijom postavlja nove standarde za sve one muškarce koji žele svoje djevojke zaprositi na ovakav način. S druge, video je prepun patetike i općih mjesta o tome kako prosidba treba izgledati da je malo i "cheesy". Prosudite sami.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. rujan 2024 01:25