NAPAD NEMANI

VIDEO: NA MEDENOM MJESECU DOŽIVIO NAJPOTRESNIJI TRENUTAK U ŽIVOTU 'Skočio sam u more, a ona se pojavila niotkuda...'

 youtube, facebook

Američki turist Spencer Reilly odveo je suprugu na medeni mjesec u Južnoafričku Republiku i tamo doživio nešto što će pamtiti za cijeli život. Međutim, protagonist te priče nije bila gospođa Reilly, već golema bijela psina koja je doslovno htjela progutati Spencera.

Cijela drama se događala u gradiću Gansbaai koji se nalazi nedaleko od Cape Towna. Spencer je otišao na ronjenje i čim je iz broda skčio u more na njega je nasrnuo morski pas. Srećom, Amerikanac je skočio u kavez tako da se neman samo zabila u rešetke.

Reillyjeva je kamera također bila upaljena te je zabilježila ovaj nevjerojatan trenutak. Video je objavljen u subotu i već je skupio više od 513 tisuća pregleda.

- Ovo se zapravo i nije trebalo dogoditi, jer ljudi koji su organizirali ronjenje ne vole kada su morski psi preblizu kaveza. Međutim, more je bilo mutno, baš ništa se nije vidjelo, a morski pas je došao nevjerojatno brzo. Čovjek koji je držao mamac je također brzo reagirao i namamio psinu na drugu stranu broda, što dalje od kaveza... - rekao je Spencer Reilly.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. rujan 2024 08:52