EMOTIVNI TRENUTCI

VIDEO: MLADI PAR IZ SRBIJE SNIMIO RAĐANJE SVOG DJETETA Na svijet donijela kćer uz prisustvo najbližih

Priča o ljubavi, podršci i prirodnom porođaju dosad je na YouTube-u pregledana više od 19 tisuća puta
 YouTube

NOVI SAD - Danijela i Ivan iz Novog Sada 17. srpnja dobili su kćerkicu Iskru u toplini njihovog doma uz prisustvo i podršku dragih i bliskih ljudi, a rođenje djeteta snimila je Tamara Zidar koja je Danijeli tijekom trudnoće pružala emotivnu podršku, prenosi srpski Kurir.

Njih svije upoznale su se na trudničkom tečaju, te zajedno dijelile želju za prirodnim porođajem, kod kuće, uz prisustvo dragih ljudi i supruga, tihe muzike sa slobodom kretanja i zauzimanja položaja koji trudnici u određenom trenutku odgovara.

- Željela je svom djetetu pružiti najugodniji dolazak na svijet. Teško je opisati te emocije, poglede, prvo upoznavanje majke s djetetom, oca koji gleda u svoju ženu očima punim poštovanja i ljubavi. One prave, iskrene, životne emocije, ovjekovječene. Maštala sam o tim fotografijama. Željela sve to da doživim i zabilježim. A onda i dobila priliku kada me je Danijela pitala da budem s njima na porodu, kazala je Tamara Zidar.

- Ivan je bio uz Danijelu, masirao joj leđa, ljubio, mazio i pružao ljubav. Šunjala sam se po stanu i lovila kadrove. Prvo nisam planirala raditi video. Snimala sam kratke kadrove isključivo zato što se tako nije čulo šljocanje aparata. Tek kada sam prebacila materijal i videla kako su kadrovi predivni, predložila sam Danijeli da napravim video. Komentari i reakcije su veoma pozitivni i predivni. Za sada nisam naletela na negativne, mada smo se spremili da će i takvih biti. Video definitino izmamljuje suze i kod najčvršćih osoba - napisala je Tamara u svom blogu.

Priča o ljubavi, podršci i prirodnom porođaju dosad je na YouTube-u pregledana više od 19 tisuća puta.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. rujan 2024 02:26