SUSPENDIRANA

VIDEO: LIJEPA NOVINARKA POKAZALA DIVLJU NARAV Urlala na zaposlenicu 'pauka': 'Ja sam na TV-u, a ti u je*** prikolici'

ESPN izvjestiteljica Britt McHenry suspendirana je s posla na jedan tjedan nakon što je na internet procurila snimka u kojoj je vrlo bezobrazna prema djelatnici 'pauka'.

- Ja sam u vijestima, draga. Tužit ću ovo je***o mjesto! - čuje se kako McHenry na sigurnosnim kamerama.

Napala je zaposlenicu 'pauka' spominjući njezin izgled, obrazovanje i posao. Do incidenta je došlo 5. travnja ove godine.

- Dakle, i ja sam mogla napustiti faks i raditi ovo? - upitala je sarkastično 28-godišnja izvjestiteljica.

Iako ju je zaposlenica tvrtke Advanced Towing Company u Arlingtono, u američkoj saveznoj državi Virginia, upozorila kako postoje sigurnosne kamere, McHenry se očito nije mogla suzdržati i nastavila ju je vrijeđati.

- Ja sam na televiziji, a ti si u jeb***j prikolici dušo - rekla je McHenry te prije nego što je otišla dobacila je kratko: 'Smršavi malo, djevojčice.'

Nakon što je ESPN objavio da će protiv nje provesti disciplinske mjere McHenry je na Twitteru objavila kako joj je 'jako žao'.

- Bio je to snažan i stresan trenutak za mene i dopustila sam emocijama da izvuku najgore iz mene te sam rekla uvredljive stvari zbog kojih žalim. Koliko god sam frustrirana bila trebala sam imati poštovanja i šutjeti - zaključila je McHenry u svoju obranu.

Međutim, gledatelji ne zaboravljaju tako brzo. Već je objavljena i peticija koja se zalaže da McHenry dobije otkaz, a ne samo suspenziju, zbog 'šokantno ponižavajućeg, klasističkog i sramotnog ponašanja.'

Društvene su mreže isto eksplodirale protiv McHenry, a brojni su korisnici napali njezin Facebook stranicu i profil.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. rujan 2024 16:02