ZLIKOVAC U BENTLEYJU

VIDEO: KUKAVICA I UBOJICA U JURILICI 'Veliki frajer' sa 100 na sat pokosio mladića, a onda u strahu zbrisao i ostavio ga da umre

 Facebook

George Claudiu Albu, 31-godišnji rumunjski državljanin, u ponedjeljak se pojavio na sudu u Londonu gdje je optužen za ubojstvo 23-godišnjeg vrtlara kojeg je pokosio svojim Bentleyjem dok je jurio niz gradsku ulicu. Osim toga, tereti ga se za bijeg s mjesta nesreće i vožnju bez vozačke dozvole i auto-osiguranja.

Mladić kojeg je ubio je Chris Jones, mladi otac koji je tek nedavno počeo raditi kao vrtlar u Kensingtonu i Chelseaju. U trenutku smrti, u četvrtak oko 23:50, Jones je nastojao regulirati promet oko svog službenog kombija koji je nasred ceste ostao u kvaru. Prije toga je bio u redovitom večernjem obilasku, a morao je i zaključati ulaze u nekoliko parkova.

Dok je čekao pomoć, na njega je velikom brzinom naletio Albu u svom srebrnom Bentley Continentalu GT vrijednom oko 1,2 milijuna kuna. Kako se čini, Jones je bio odbačen nekoliko metara, a premda su mu prolaznici pokušali pomoći, liječnici su nedugo nakon dolaska na mjesto tragedije proglasili njegovu smrt.

Svjedoci nesreće navode da su vidjeli kako su iz Bentleyja odmah nakon tragedije istrčali njima nepoznati muškarci i udaljili se s mjesta događaja, bez da su i pokušali pomoći teško ozlijeđenom Jonesu. Kažu da se vozilo pušilo, a iz njega je dopirala glasna glazba.

'Ne mogu razumjeti, to su najobičnije kukavice', kazala je Priscilla Connors (55), čiji je sin među prvima otrčao pomoći pomoći Jonesu.

'Bilo smo ja i još dvojica i brzo smo došli k njemu s ručnicima. Ja sam pritiskao ranu na njegovom bedru, a drugi susjed na trbuhu. Krvi je bilo posvuda. Bio je pri svijesti, ali nije bio u stanju reći ništa', ispričao je 27-godišnji Priscillin sin Lee, koji kaže da je od drugih svjedoka čuo da je Bentley ulicom jurio gotovo 100 km/h na sat.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. rujan 2024 16:31