TRAGEDIJA U BEOGRADU

VIDEO: KAMIONDŽIJA UBIO ČETVERO MLADIH 'Nisam zaspao za volanom, kriv je drugi vozač'

 Screenshot

Nakon što je nešto prije ponoći u nedjelju u Beogradu šleper turskih registracijskih oznaka prešao na suprotnu stranu i direktno se sudario sa Renaultom Cliom, te pritom usmrtio četvero mladih, vozač kamiona E.I. (56) policiji je kazao kako nije istina da je zaspao za volanom kao što se sumnja, javlja Blic.rs.

Turski državljanin se pred tužiteljem držao priče koju je iznio i u policiji. Tvrdi da nije zaspao i prešao u suprotnu traku, već da je to prvo učinio vozač Clija, sada preminuli Kristijan Fazlija (20).

Turčin je potom, naveo je tužitelju, pokušao da izbjeći sudar prešavši u suprotnu traku. Nakon samo nekoliko sekundi Clio se vratio u svoju traku i u punoj brzini je udario u njegov šleper, tvrdi E.I.

S obzirom na to da je strani državljanin i da postoji realna mogućnost bijega iz države, određen mu je jednomjesečni pritvor, a sud bi uskoro trebao saslušati obitelji nastradalih i prometne vještake.

U nesreći su uz Kristijana Fazliju poginuli i njegova djevojka Isidora Demiri (22), Sead Kruezi (20) i Danijel Dominković (22). Za život pete putnice Valentine Mihailović (20) i dalje se bore liječnici Urgentnog centra u Beogradu, piše Blic.rs.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. rujan 2024 04:58