TROJE NA JEDNOG

VIDEO: KAKVA REAKCIJA HRABROG VLASNIKA LJEKARNE 'Mislio sam da će izvući recept, no to u rukama nije bio komad papira... Morao sam reagirati'

 
 Twitter

Policija u američkom gradu Georgia u potrazi je za tri žene koje su pokušale opljačkati ljekarnu. Njihov pokušaj osujetio je vlasnik ljekarne koji im se hrabro suprotstavio, a sve su snimile nadzorne kamere.

Mba Kalua, vlasnika ljekarne, tako se na snimci vidi kako isprva pokušava pomoći mušteriji.

- Kazala je kako želi lijek na recept, i dok sam čekao da ga izvuče - ona je na mene potegla pištolj. Morao sam reagirati, kazao je lokalnoj televiziji vlasnik ljekarne.

Na snimci se tako vidi kako Kalu bez imalo ustezanja i straha otima pištolj pljačkašici, i to dok ga njena suradnica pokušava pošpricati suzavcem.

Nakon kratke borbe Kalu dolazi do pištolja, a troje kradljivica daju se u panični bijeg.

- Očekuješ ovakve stvari u poslu koji sam ja izabrao, no sad mi je prekipjelo. Otvoren sam manje od godinu dana, a ovo je već druga pljačka. Prije pola godine upala su mi trojica naoružana i maskirana muškarca. I ta je pljačka snimljena na kameri, govori Kanu.

- Dosta mi je, kupujem blindirane prozore i pištolj, kaže Kanu a posebno je ogorčen što policija nije riješila niti prethodnu pljačku, pa se ne nada previše da će ni ova biti riješena.

Snimku nevjerojatne reakcije hrabrog Kanua pogledajte OVDJE.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. rujan 2024 21:33