SERIJSKI UBOJICA

VIDEO: JEZIVO OTKRIĆE RUSKE POLICIJE Baka monstrum nije samo masakrirala svoje žrtve: 'Kriva sam i zaslužujem kaznu!'

'Sve sam to učinila namjerno. Znam da sam kriva i zaslužujem kaznu', rekla je Tamara Samsonova na sudu
 Screenshot/YouTube

Tamara Samsonova (68) uhapšena je u St. Petersburgu krajem srpnja nakon što su nadzorne kamere snimile kako nosi dijelove tijela u plastičnim vrećicama, piše Daily Star.

Svoju posljednju žrtvu, prijateljicu Valentinu Ulanovu (79), uspavala je tabletama, a onda je živu raskomadala. Dijelove tijela je onda stavila u vrećice i pokušala ih sakriti.

Istražiteljima je priznala da ju je ubila nakon svađe oko neopranih čaša.

Umirovljenica, koju su nazvali 'Baka Lecter' opisala je detalje svojih ubojstava u dnevnicima na ruskom, njemačkom i engleskom, koje je držala na polici kraj knjiga o crnoj magiji i astrologiji.

Tako je u njemu i jezivo priznanje ubojstva jednog od njenih podstanara.

'Ubila sam Volodja, isjekla ga nožem na dijelove u kupaonici, dijelove njegovog tijela stavila u plastične vrećice i pobacala ih na različita mjesta', napisala je Samsonova.

Između stravičnih opisa, vodila je običan dnevnik o svojim svakodnevnim aktivnostima.

Policija je nakon uhićenja pokrenula niz istraga, a sumnjaju da bi krvoločna Ruskinja mogla biti povezana s ubojstvima 14 ljudi posljednjih 20 godina, a koja do sad nisu riješena.

Policija sumnja da je bivša hotelska radnica pojela neke dijelove tijela koje je odvojila od trupa svojih žrtava, uključujući njihove glave, ruke i noge. Navodno je najradije jela pluća.

Vjerojatno je ubila i svog muža, čiji je nestanak prijavljen 2005. godine. On nikada nije pronađen.

'Kakva sramota, cijeli grad će znati', rekla je novinarima, a onda je u kamere slala poljupce.

'Ja se spremam za ovaj sudski postupak desetak godina. Sve sam napravila namjerno. S posljednjim ubojstvom zatvorila sam poglavlje. Odluka je na vama, časni sude. Nakon svega, kriva sam i zaslužujem kaznu' rekla je Samsonova na sudu.

Kada su joj rekli da će ostati u pritvoru, nasmiješila se i pljesnula rukama.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. rujan 2024 12:35