DJECA EGZEKUTORI

VIDEO: JEZIVA SNIMKA ZGROZILA SVIJET Dječak metkom u čelo ubio špijuna pa ispalio još četiri hica u leš

Video, u trajanju od 13 minuta objavljen u srijedu na Twitteru, prikazuje 19-godišnjeg Muhameda Musalama, Palestinca iz istočnog Jerusalima, kako priznaje da je špijunirao za izraelski Mosad za što je bio plaćen. Njegova je obitelj potvrdila njegov identitet.

BAGDAD - Militanti Islamske države objavili su novi šokantan video u kojem, navodno 10-godišnji, dječak ubija Palestinca nakon što je priznao da je špijunirao za izraelsku obavještajnu službu Mosad, javljaju svjetski mediji.

Video, u trajanju od 13 minuta objavljen u srijedu na Twitteru, prikazuje 19-godišnjeg Muhameda Musalama, Palestinca iz istočnog Jeruzalema, kako priznaje da je špijunirao za izraelski Mosad za što je bio plaćen. Njegova je obitelj potvrdila njegov identitet.

Muhameda je u Mosad uvukao prijatelj židov, a zadatak mu je bio infiltirati se u Islamsku državu te im dostavljati informacije o lokacijama oružja i baza kao i popis Palestinaca koji se bore na strani milistanta.

Pri kraju snimke neimenovani muškarac je na francuskom zaprijetio Židovima u Francuskoj nakon čega 10-godišnji dječak staje ispred Muhameda te da strelja metkom u čelo. Nakon što je beživotno tijelo Muhameda palo na pod, dječak je ispalio još četiri hica u njegov leš uzvikujući "Alahu Akbar".

Podsjetimo, ovo nije prvi put da militanti Islamske države koriste djecu za izvršavanje brutalnih pogubljenja. Još u siječnju na internetu se pojavila snimka na kojoj jedan kazahstanski dječak ubija dvojicu ruskih talaca. Prema mišljenima stručnjaka, korištenjem djece ubojica Islamska država pokazuje da "raste" te da uzgajaju novu generaciju ratnika.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. rujan 2024 15:28