ZLOČIN I KAZNA

VIDEO: 'JE*** SAM PIJANA' Studentica vozila pod utjecajem alkohola i snimala svoj neviđeno glupi pothvat... Na kraju ju je stigla zaslužena kazna!

 youtube screenshot, Lakeland police department

Mlada studentice s Floride napravila je rijetko viđen idiotski pothvat nakon kojeg je, potpuno zasluženo završila s lisicama na rukama. Whitney Beall (23) vraćala se kući nakon noćnog provoda i svoj pohod po cesti prenosila je pomoću aplikacije Periscope.

- Je**** samo pijana, a vozim kući. Baš me zanima hoću li uspjeti - rekla je na početku videa.





Drunk Driving Girl on Periscope Gets ArrestedOn October 10th, the Lakeland Police Department began receiving 911 calls...

Posted by LakelandPD on 12. listopad 2015




Na njezinu nesreću, a na sreću ostalog svijeta, Whitney nije uspjela stići kući... Mnogi korisnici Periscopea su je upozoravali da će zvati policju, ali ona se nije zaustavljala i na kraju je njena divlja vožnja završila sudarom sa prometnim znakom STOP. Policija ju je pokupila u roku 20 minuta i odvela u stanicu na triježnjenje.

Iz policije su priopćili da su uživo gledali njezin video uradak pod nazivom 'vožnja pijane cure', ali da su imali problema s identifikacijom mjesta radnje. Međutim, uspjeli su prepoznati neke djelove ceste i brzo krenuli u akciju.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. rujan 2024 22:33