SRBIJA

VIDEO: 'E SAD ĆU JA TEBE VRATITI NA POSAO!' Pomahnitali pekar metkom u glavu ubio svoju bivšu radnicu koja je sudski dokazala da joj je otkaz dao nezakonito

 Screenshot YouTube

Nakon što je u utorak u centru srpskog grada Zaječara pekar Marjan Duljaj (53) pucao u glavu i ubio svoju bivšu radnicu Danijelu Matijević (49) jer ga je tužila zbog otkaza i dobila na sudu, a kasnije sebi pucao u prsa, svjedoci i mnogobrojni Zaječarci su putem društvenih mreža zahvalili policiji jer su se pokazali kao pravi heroji.

Zorica Rajković (56), ekonomistica u mirovini ispričala je Blicu :

- Taman sam stigla do kafića 'Bela' kada se iz ureda, udaljenog od mene oko tri metra, začuo jedan pucanj, a zatim su istrčale dvije preplašene žene i vikale 'Zovite policiju, sve će nas pobiti'. Ukopala sam se u mjestu od straha. Prošla je minuta i možda nekoliko sekundi kada je dotrčala policijska patrola – priča Rajković.

Policija, bez pancirki i bilo kakve zaštite, stala je ispred ureda i pozvala ubojicu da se preda. Nakon toga, iz ureda se začuo pucanj.

- Da nisu tako brzo dotrčali, možda bi naoružani čovjek pokušao pobjeći te bi ranio ili ubio još nekoga. Tko zna kakvo je bilo njegovo stanje svijesti, na što je bio spreman. Ovako, kada je shvatio da ne može pobjeći policiji, pucao je sebi u prsa – tvrdi ova žena.

- Policajci su ispali pravi heroji i zaslužuju nagradu - kaže Zorica Rajković.

Duljaj je napao svoju bivšu radnicu koja se na sudu izborila za povratak na posao, a poslodavac joj je trebao isplatiti i odštetu. Umjesto toga, on je izvadio pištolj, uperio joj ga u glavu i urliknuo: 'E sad ću ja tebe vratiti na posao!'.

Blic piše da je Danijela u pekari radila osam godina, a Duljaj ju je napao u uredu odvjetnice u koji su oboje došli radi dogovora o izvršenju pravomoćne presude.

Kako neslužbeno doznaje Blic, policija je nakon pucnjave iz ubojičine kuće oduzela jedan karabin za koji je on, kao i za pištolj, imao dozvolu. Kako ne bi došlo do eventualnih sukoba, privremeno je oduzeto oružje svih bližih rođaka Marjana Duljaja za koje oni imaju dozvolu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. rujan 2024 06:37