UCJENA PREDSJEDNIKU

VIDEO Donald Trump ucjenjuje Obamu: Uplatit će 5 milijuna dolara humanitarnoj organizaciji ako ovaj objavi ocjene s faksa

 YouTube

Donald Trump, američki tajkun koji podupire republikanskog američkog predsjedničkog kandidata Mitta Romneya objavio je kao ima dokumente koje će u potpunosti promijeniti tijek predsjedničke utrke, a izvori bliski mogulu ukazivali su da se radi o brakorazvodnoj parnici predsjedničkog para Baracka i Michelle Obame,

No, umjesto da otkrije te 'važne činjenice', Trump je u dugoočekivanom velikom izvješću ponudio Obami da će, ako on objavi svoje ocjene s fakulteta i zahtjev za izdavanje putovnice, uplatiti 5 milijuna dolara u bilo koju humanitarnu udrugu koju Obama izabere.

Trump je iznio svoju ponudu na YouTubeu: - Predsjednik Obama je najmanje transparentan predsjednik u povijesti SAD-a. Ako Obama objavi svoje ocjene s fakulteta i zahtjev za izdavanje putovnice, odmah ću izdati bilo kojoj humanitarnoj udruzi ček na 5 milijuna dolara - objavio je tajkun te dodao da dokumente treba objaviti do 31. listopada do pet sati popodne, a da će on u roku od sat vremena uplatiti novac.

- Gospodine predsjedniče, ne samo da ću ja bitI sretan i potpuno zadovoljan, već će i Amerikanci biti sretni, ali i ta humanitarna organizacija - kazao je Trump.

Postoje brojne teorije urote koje okružuju Obamu. Najčešće se može čuti kako su predsjednikove ocjene bile loše, što bi moglo podcijeniti njegovu intelektualnu reputaciju, a neke glasine govore kako je pohađao 'antiameričke' kolegije ili čak da je fakultet pohađao kao strani student na razmjeni.

Trumpov zahtjev za podacima iz putovnice povezani su sa teorijama koje kruže o Obaminom rođenju koje kažu da uopće nije Amerikanac.

Bijela kuća još nije odgovorila na Trumpovu ponudu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. rujan 2024 14:17