NOVI VULGARNI ISPAD

VIDEO: DODIK 'Ja sam rekao OHR-u je*ite se. Sad sam ja glavni baja u Republici Srpskoj'

 Youtube

Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik sudjelovao je na javnoj tribini rukovodstva Republike Srpske u Istočnom Sarajevu na temu "Aktuelna političko-ekonomska situacija u Republici Srpskoj".

Izazvao je mali incident izvrijeđavši novinare BN televizije koji su ubrzo napustili skup.

- Došao sam vam reći da BN televizija laže i da ih ne slušate”, rekao je Dodik, a malo kasnije je novinarki koja ga je tražila odgovor na pitanje dobacio "slušaj, nisam ti ja muškarac za tebe".

Na skupu je poručio da Vladi Republike Srpske ne trebaju novci MMF-a, jer stižu novci iz Rusije, a u idućih desetak dana je obećao da će biti novaca za sve.

Optužio je oporbu da je uništila Republiku Srpsku dok je bila na vlasti te ju predala na upravljanje OHR-a, no kako se njegovim dolaskom to sve promijenilo.

- Ja sam rekao OHR-u jebite se. Sad sam ja glavni Baja u Srpskoj”, reče predsjednik pred okupljenim glasačima, među kojima je bilo žena i djece.

- Samo politika SNSD-a može sačuvati Srpsku i vrlo brzo od nje napraviti nezavisnu državu. Politika opozicije, politika dodvoravanja će uništiti Srpsku za 6 mjeseci, grmio je sa pozornice Milorad Dodik.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. rujan 2024 13:28