CRNO PROROČANSTVO

VIDEO Chuck Norris upozorava: 'Ako ponovno izaberemo Obamu, pred nama je 1000 godina mraka!'

'Svi znamo što bi još četiri godine socijalističkih odluka učinilo našoj zemlji,' rekao je Norris
 YouTube

HOUSTON - Chuck Norris i njegova žena Gena Norris pridružili su se slavnim ljudima koji su podržali kandidaturu Mitta Romneya za predsjednika SAD-a uz nesvakidašnje proročanstvo: ‘Ukoliko predsjednik Obama bude ponovno izabran, američki građani mogli bi se suočiti s 1000 godina tame.’

Norris je svoju podršku objavio u obliku YouTube videa na njegovom službenom kanalu, u kojem pozivaju sve da promijene smjer u kojem se kreće njihova država, jer bi inače mogla biti zauvijek izgubljena.

U svojem pozivu citiraju Ronalda Reagana:

- Vi i ja imamo sastanak sa sudbinom. Ili ćemo sačuvati za našu djecu ovu zadnju najbolju nadu za čovjeka na zemlji, ili ćemo ih osuditi na to da učine prve korake prema 1000 godina tame. Ako ne uspijemo, barem će naša djeca i djeca naše djece reći kako smo opravdali naš kratak trenutak ovdje. Učinili smo sve što se moglo, citira Gena Reaganov govor koji je održao kao podršku Barryu Goldwateru kada se kandidirao za predsjednika. Goldwater je potom izgubio od Lyndona B. Johnsona.

U siječnju, Norris je podržao Newta Gingricha kao republikanskog kandidata za predsjednika, no kada je Romney postao kandidat, Norris je odlučio podržati i njega.

- Vjerujem da Mitt ima vještine i organizaciju koja može pobijediti Obamu i zaustaviti njegovu fundamentalnu transformaciju Amerike. Svi znamo što bi još četiri godine socijalističkih odluka učinilo našoj zemlji, rekao je Norris.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. rujan 2024 08:29