SMRT U RUPI

VIDEO Bizarna tragedija u Rusiji: Majka i dijete u kolicima tijekom šetnje propale kroz asfalt. Tragaju za bebom...

ZAGREB - Majka, Tatjana Didenko (26) šetala se zajedno sa svojom bebom trgom u ruskom gradu Brjansku. Zaustavile su se ispred spomenika pilotima. U jednom se trenutku urušio asfalt ispod njih te su žena i beba koja je bila u kolicima propale u zemlju.

Tatjana se uspjela pridržati jednom rukom, uspjela je zadržati i kolica, međutim beba je iz kolica ispala u rupu duboku oko četiri metra na dnu koje se nalazi gradska kanalizacija.

Nakon što je pozvana pomoć, prvi je na mjesto događaja došao Tatjanin suprug, prometni policajac koji se nalazio u blizini, te ju je izvukao na sigurno.

Ona je prevezena u bolnicu u stanju šoka. Žena je bila toliko šokirna da liječnicima jedno vrijeme nije mogla reći spol i ime svojeg djeteta.

Ronioci su nastavili potragu za malenim Kirilom koji je vjerojatno mrtav. Prema pisanju ruskih medija dosad su pronašli djetetove čizmice i dijelove odjeće.

Podzemne cijevi kojima se prenosi topla voda povremeno pucaju. Kada se to dogodi, zemlja iznad tih cijevi iznenada propadne, što predstavlja veliku opasnost za prolaznike.

Istraga je u tijeku, a loša izgradnja sistema je najvjerovatniji uzrok nesreće, prenosi agencija AP.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. rujan 2024 21:37