UHVAĆEN NA DJELU

VIDEO: BIVŠI MINISTAR PROSVJETE USRED SKANDALA Snimili ga kako uzima 17.500 kuna mita?!

 Youtube

Srpski list Kurir objavio je snimku koja kompromitira bivšeg ministra prosvjete Slobodana Vuksanovića, koji je bio član Koštuničine vlade.

Na snimci se vidi kako bivši ministar od nepoznate osobe prima mito od 3.000 dolara (cca 17.500 kuna).

Vuksanović je snimljen u jednoj dnevnoj sobi u kojoj mu spomenuti muškarac srednjih godina, crne kose i s bradom, na ruke daje novac koji on potom stavlja u unutrašnji džep sakoa te potom odlazi, pod izgovorom da ima puno posla.

- Evo ti onih 3.000 (dolara), moram još jednom prebrojiti. Nisam htio pred njim (ne govori pred kim), a učinilo mi se da ima jedna manje, rekao je muškarac Vuksanoviću. Brojanjem je utvrdio da su svi novci na broju.

Bivši ministar ga je potom upitao treba li potpisivati, na što mu je nepoznati muškarac odgovorio:

- Ne to ćeš s njim, nije mi rečeno. Poznajemo se, tu smo. Znam da ne može biti 'nije mi dao', rekao je muškarac koji je bivšem ministru dao novce.

Gledanjem snimke ne može se zaključiti zbog čega je tadašnji ministar primio novac.

U razgovoru za Kurir Vuksanović je rekao da je to stara priča. Ističe da je riječ o fotomontaži koju može napraviti svaki srednjoškolac.

Brani se tvrdnjom da je tarifa ministara između 100.000 i 300.000 eura. Na pitanje Kurira kako to da zna 'ministarsku tarifu', Vuksanović je odgovorio:

- Čitam Kurir.

Vuksanović tvrdi da nikada nije upoznao crnog čovjeka s bradom.

- Živim u 32 kvadrata, a prošle godine sam prodao automobil kako bih odveo djecu na more. Sve je izmišljeno. Ružno je da hapsite jadnika koji piše knjige za djecu, rekao je na kraju.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. rujan 2024 07:41