POSLUŠAJTE GA!

VIDEO Beskućnik 'zlatnog glasa' radi YouTubea dobio posao i novi život

Ted Williams postao je prava zvijezda nakon što je njegov filmić vidjelo gotovo 10 milijuna ljudi
 AP Photo/Columbus Dispatch, Doral Chenoweth III

U svega nekoliko dana beskućnik Ted Williams postao je prava zvijezda na YouTubeu zahvaljujući svom, kako sam navodi, 'zlatnom glasu'.

Tijekom svojih 53 godine života, Ted je većinom prosio po ulicama gradova američke savezne države Ohio sve do objave snimke na YouTubeu koja mu je u potpunosti promijenila život. Kažu da milijun pogleda nekog filmića autoru mijenja život, Tedov filmić ima gotovo deset milijuna pogleda.

Naime, nakon što je postao pravi hit na internetu Tedu su posao ponudili ABC, CBS, CNN, ESPN pa čak i MTV dok mu je radio postaja WNCI iz Columbusa u Ohiju ponudila plaću od 60 tisuća kuna! No tu nije kraj jer ga NBA momčad Cleveland Cavaliers želi za svog službenog najavljivača sljedeće dvije godine.

Koliko je internet snažan medij najbolje pokazuje činjenica da je Ted do prije nekoliko dana stajao uz cestu, ovisan o raspoloženju prolaznika te 'sitnom' što imaju u novčaniku. Držao je znak na kojem je pisalo: 'Bog mi je dao divan glas. Nekada sam bio radio voditelj, no prošao sam kroz teško vrijeme. Molim vas pomozite mi. Hvala i Bog vas blagoslovio. Sretni blagdani.'

Tako bi vjerojatno i ostalo da ga nije primijetio snimatelj Columbus Dispatcha koji ga je jednom prilikom u prolasku zamolio da nešto ispriča u kameru.

- Rodio sam se u New Yorku. Sa 14 godina slušao sam najavljivača na jednoj našoj lokalnoj radio postaji. Otišao sam ga upoznati i shvatio da ne izgleda nimalo kako zvuči. Tada mi je rekao da je 'radio kazalište uma'. Shvatio sam da se želim time baviti. Razvijao sam glas, išao sam u školu za to, no alkohol i droga skrenuli su me s puta - priznaje Ted.

Dodaje kako je posljednje dvije godine 'čist' te se nada da će ponovo raditi na radiju.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. rujan 2024 21:41