'LIGA DROLJA'

VIDEO, AMERIKA U ŠOKU: Učenici srednje škole organizirali natjecanje u seksu!

Šokantan slučaj potresao je zajednicu grada Piedmonta u Kaliforniji nakon što je otkriveno da su posljednjih šest godina učenici tamošnje srednje škole organizirali bludne radnje u tzv. "Ligi drolja", gdje su se djeca natjecala u seksualnim aktivnostima, piše Huffington Post.

Cijeli slučaj razotkrili su djelatnici škole, koji su zatim pismenim putem obavijestili roditelje.

Istragom je utvrđeno da je većina školaraca u natjecanju sudjelovalo zbog pritisaka okoline, alkohola i želje da se uklope u društvo. Ligu su osnovali sportaši. Prema izvješću, dječaci su za seksualne aktivnosti skupljali bodove, dok su djevojke većinom bile regrutirane bez jasnog saznanja o čemu se radi.

Ravnatelj Rich Kitchens u pismu roditeljima napisao je da učenici neće biti disciplinski kažnjeni jer se ne zna tko je sve bio umiješan u slučaj, niti tko su točno žrtve sramotne lige, već da će se fokusirati na rješavanje problema putem edukacije i razumijevanja.

Dok su neki od roditelja zadovoljni što se škola na takav "miroljubiv" način hvata u koštac s problemom, drugi su pak šokirani jer škola ne može identificirati odgovorne za pokretanje "lige".

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. rujan 2024 19:50