NOVI ZUCKERBERGOV POSLOVNI POTEZ

Veliko preuzimanje: Facebook kupio sve popularniji Instagram za milijardu dolara!

 AFP

Mark Zuckerberg u ponedjeljak je objavio kako Facebook kupuje sve popularniju aplikaciju za dijeljenje fotografija Instagram i to za milijardu dolara!

Naime, Facebook već više od godinu dana radi na osmišljavanju konkurencije Instagramu. No, očito je i Zuckerbergu u jednom trenutku postalo jasno da ako ih ne može pobijediti uvijek ih može kupiti.

Zuckerberg je u posebnom priopćenju, poslanom povodom ovog poslovnog poteza, istaknuo kako Facebook godinama radi na izgradnji čim boljeg načina za dijeljenje fotografija .

'Dogovorili preuzimanje Instagrama, te se njihov talentirani tim pridružuje Facebooku', poručio je Zuckerberg te je dodao kao će Facebook sada biti u mogućnosti ponuditi najbolje uvjete za objavu i podjelu fotografija s mobitela, piše Gizmodo .

'No, nećemo integrirati Instagram u Facebook. Obvezali smo se dalje razvijati Instagram neovisno. Svoje ćete fotografije moći dijeliti i na drugim društvenim mrežama, a moći ćete imate pratitelje na Instagramu nevezano od prijatelja na Facebooku', poručio je na kraju Zuckerberg.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. rujan 2024 10:20