ZAVRŠIO U ŠOK SOBI

VELIKI GLUMAC DRAGAN NIKOLIĆ BORI SE ZA ŽIVOT 'Počeo samostalno disati, ali mu je stanje i dalje vrlo ozbiljno'

 Nina Djurdjevic/Cropix

Dragan Nikolić (71), koji je jučer hitno primljen u bolnicu u vrlo teškom stanju, je bolje. Bio je smješten u šok sobu Kliničkog centra Srbije i stavljen na aparate jer nije mogao samostalno disati.

Srpski glumac je prebrodio krizu uz pojačanu terapiju i jutros je skinut s aparata, no zdravstveno stanje mu je i dalje vrlo ozbiljno, piše Alo. U bolnici je uz njega supruga, glumica Milena Dravić.

Nikolić je velikan glumačke scene, proslavio se ulogama u filmovima 'Ko to tamo peva' i 'Balkan Ekspres', a već neko vrijeme ima zdravstvenih problema s debelim crijevom. Zbog teške bolesti je i u veljači ove godine završio u bolnici, na beogradskoj Klinici za digestivne bolesti. Operativni zahvat kojemu je tada podvrgnut protekao je zadovoljavajuće te je ubrzo iz bolnice izašao.

Dragan Nikolić je 1964. godine dobio prvu filmsku ulogu, u 'Pravom stanju stvari', a prva značajnija uloga mu je bila u filmu 'Kad budem mrtav i beo' te 'Život je lep' iz 1967. godine. Također, poznat je i po ulozi u tv-seriji 'Otpisani'.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. rujan 2024 19:50