UMALO KATASTROFA

VELIKA PANIKA U ZRAČNOJ LUCI Sudarila se dva Ryanairova Boeinga! Putnici objavili fotografije nesreće

 Twitter

Prava panika zavladala je u subotu u zračnoj luci Stansted u Londonu nakon što se sudarila dva Boeinga zrakoplovne kompanije Ryanair. Na svu sreću niti jedan putnik nije ozbiljno ozlijeđen, iako se na fotografijama koje su objavili mogu vidjeti velika oštećenja na zrakoplovima što govori o jačini sudara.

- Zrakoplov u kojem se nalazim se upravo sudario s drugim koji je taman napuštao zračnu luku. Došlo je do velikog i bučnog sudara, ali nitko nije ozlijeđen - napisao je jedan od putnika inače korisnik Twittera pod imenom Ren koji je snimio i fotografije nesreće.

Policija i vatrogasci su odmah pozvani na mjesto nesreće, dok su putnici odletjeli prema svojim destinacijama tri sata kasnije.









Inače, jedan od zrakoplova je taman krenuo uzletjeti prema Varšavi dok je drugi upravo sletio iz Frankfurta kada je došlo do sudara.









- Do sudara dva zrakoplova tvrtke Ryanair došlo je nakon što je krilo jednog zrakoplova zapelo za rep drugoga. Kontakt je nastao kada se jedan zrakoplov kretao po pisti samostalno dok je drugi bio prikopčan na tegljač. Putnici su prešli u druga dva zrakoplova koja su poletjela točno tri sada nakon nesreće - rekao je glasnogovornik Ryanaira Robin Kiely.









Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. rujan 2024 23:36