ZABUNA IDENTITETA

Večerala sa švedskom vladom: Imenjakinji bivše ministrice zabunom je stigla pozivnica

Organizatori su se potrudili da se gđa. Winberg osjeća ugodno, upoznali je s prisutnima, i pozvali na zajedničko fotografiranje
 AP

STOCKHOLM - Margareta Winberg, šezdesetsedmogodišnja švedska umirovljenica, večerala je s članovima Švedske vlade nakon što joj je zabunom na kućnu adresu stigla pozivnica namijenjena njzeinoj imenjakinji, bivšoj zamjenici premijera i ministrici poljoprivrede, javlja The Local.

- U pozivnici je stajalo samo da sam pozvana i da će se govoriti o okolišu pa sam mislila da će to možda imati veze s mojim prijašnjim zaposlenjem, objasnila je umirovljena terapeutkinja.

Kad se gđa. Winberg pojavila u Rosenbadu, Vladinom sjedištu, organizatori su ubrzo uvidjeli do kakve je pogreške došlo, ali je ministrica okoliša Lena Ek dala sve od sebe da se gđa. Winberg ne osjeća nelagodno. Organizatori su je otpratili do "njezinog“ mjesta i upoznali je s prisutnima, uz objašnjenje što se dogodilo. Na kraju se gđa. Winberg i slikala s ostalim uzvanicima.

- Svejedno su mi dopustili da ostanem. Hrana je bila fina i bilo je mnogo ljudi koji su pričali i pričali, opisala je svoje iskustvo gđa. Winberg.

Bivša ministrica Winberg je, pak, prihvatila ispriku ministrice Ek, izrazivši zadovoljstvo što je njezina imenjakinja uživala u večeri, piše The Local .

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. rujan 2024 12:37