HOROR U RUSIJI

UZNEMIRUJUĆI VIDEO: NIJE ZA ONE SLABIJEG ŽELUCA Muškarac visio s 15. kata nebodera naopačke i na jednoj nozi

 Screenshot

Svima onima koji su se u tom trenutku našli ispod nebodera u ruskom gradu Novosibirsku vjerojatno je bar nakratko pozlilo. Osim, naravno, osobi koja je iz automobila snimila cijeli događaj.

Nepoznati muškarac gotovo je pola sata visio s vanjske strane nebodera na 15. katu, i to naopačke, držeći se samo nogom. Razlog ove strašne nezgode koja se mogla pretvoriti u najgoru tragediju nije poznat, piše Daily Mail .

No, kako pišu ruski mediji, hlače muškarca zapele su za okvir prozora i tako ga držale dok nije stigla pomoć. Na videu se jasno vidi kako se muškarac klati u zraku, a majica mu se zbog sile gravitacije spustila preko glave.

Nije poznato kako je muškarac završio ondje gdje je završio, no nagađa se da je prao prozor i jednostavno se poskliznuo.

Susjedi su odmah pozvali vatrogasce, međutim odlučili su sami priskočiti u pomoć. Razbili su ulazna vrata stana, uspješno ga uvukli natrag i spasili mu život.

Glasnogovornik hitne pomoći potvrdio je priču: ‘Muškarac je visio na prozoru 15. kata držeći se samo jednom nogom gotovo 30 minuta. Spasili su ga susjedi koji su mu provalili u stan.’

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. rujan 2024 23:40