VENEZUELA

UZNEMIRUJUĆA SNIMKA: MANIJAK OTEO AUTOBUS I PREGAZIO CIJELI KORDON POLICIJE! Prosvjedi prerasliu ulični rat, najmanje dvoje mrtvih!

 Reuters

Obični protesti protiv poskupljenja javnog prijevoza u San Cristobalu u Venezueli pretvorili su se u pravi ulični rat nakon što su prosvjednici oteli autobus i njime pregazili policajce. Policija iz Tachire je nekoliko sati poslije incidenta objavila zastrašujuću vijest da su živote izgubili policajac Otto Marquez (25) i njegova kolegica Nicolle Perez (21).

- Izražavamo sućut obiteljima policajaca koji su izgubili život u neredima - objavila je policija uz fotografije nesretnika. Nažalost, moguće je da Otto i Nicolle neće biti jedine žrtve divljanja budući da se još četvorica policajaca u bolnici bore za život.









Cijela drama u San Cristobalu počela je kada je za vrijeme prosvjeda maskirani razbojnik potjerao vozača iz autobusa i sjeo za volan. Policija je napravila kordon, valjda misleći da će luđak stati, ali nažalost, gadno su se prevarili. Manijak je stao na gas i hladnokrvno prešao preko policijaca i odmah potom pobjegao. Cijeli ovaj incident su zabilježili brojni fotoreporteri koji su pratili prosvjede.

Nešto kasnije, policija je na drugom kraju grada pronašla napušteni autobus. Krivca još nisu pronašli, iako su priveli više od 30 ljudi...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. rujan 2024 13:28