STRAVIČNA TRAGEDIJA

Užas u Francuskoj: Muškarac iz BiH udavio ženu pa zapalio djecu i sebe na benzinskoj postaji

Najstariji sin, 11-godišnjak, uspio preživjeti eksploziju i izvući se iz gorućeg automobila. Nalazi se van životne opasnosti
 AFP

COLUZ - Tridesettrogodišnji otac, podrijetlom iz Bosne i Hercegovine, u ponedjeljak navečer je u francuskom gradu Culozu počinio je samoubojstveo te sa sobom poveo dvoje djece. Pomahnitali je muškarac oko 20,30 sati na bezinskoj postaji u automobilu zatočio svoje troje djece, polio ga benzinom te potom sjeo u njega i zapalio.

U snažnoj eksploziji odmah su poginuli on i dvoje djece, četiri i šest godina, dok je najstariji sin 11-godišnjak uspio preživjeti udar i izvući se iz gorućeg automobila, piše TF1 . Očevici nesreće prevezni su ga u bolnicu gdje je zadržan na liječenju i nalazi se van životne opasnosti.

Muškarčeva supruga i 29-godišnja majka troje djece, također podrijetlom iz BiH, pronađena je ubijena u obiteljskoj kući u Bourg-en-Bresseu, oko 96 kilometara od mjesta eksplozije. Policija je njezino tijelo otkrila kada ju je došla obavijestiti o smrti supruga i djece. Tragovi na tijelu upućuju da je umrla nasilnom smrću, davljenjem.

Motiv ubojstva policija pokušava utvrditi očevidom, a prema priopćenju bosanska obitelj ranije nije imala problema s obiteljskim nasiljem.

Vatra se nakon eksplozije automobila umalo proširila na obližnje plinske boce kao i dvije zgrade, no vatrogasci su oko 22 sata uspjeli lokalizirati požar.



View Otac ubio suprugu pa se raznio s dvoje djece in a larger map

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. rujan 2024 08:52