ULETJELI U OLUJU

UŽAS U AVIONU Snažna turbulencija stjuardeseodbacila u strop, jedna je slomila kuk

Kada su poletjeli iz zračne luke Gatwick u Londonu, članovi posade easyJeta na letu za Napulj nisu ni slutili da ih čeka putovanje iz pakla.

Dok je letio iznad Italije zrakoplov sa 154 putnika uletio je u snažne turbulencije koje su troje članova kabinskog osoblja odbacile do stropa, a jednome od njih slomljen je kuk.

Naime, kapetan je odlučio zbog snažnog nevremena preusmjeriti let prema Rimu, no oluju ipak nije uspio izbjeći.

Friški mladenci Lucy i David Westbrooke, koji su putovali u Napulj na medeni mjesec, izjavili su za London Evening Standard da su bili užasnuti.

- Bilo je strašno. Jedna je stjuardesa rekla da je ovo nešto najstrašnije što je u životu doživjela - rekla je gospođa Westbrooke.

Glasnogovornik easyJeta u povodu incidenta se oglasio priopćenjem u kojemu ističe da je zrakoplovnoj tvrtki sigurnost i dobrobit putnika i posade apsolutni prioritet.

- Nažalost, dogodio se icident uslijed turbulencija pri čemu je član posade zadobio ozljedu kuka te je po slijetanju u zračnu luku Fiumicino prebačen u bolnicu. Zrakoplov je sletio sigurno i rutinski, a putnici su do Napulja prevezeni autobusom. Ispričavamo se zbog neugodnosti koje su našui putnici morali pretrpjeti, priopćio je easyJet.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. rujan 2024 21:54