HOROR U INDIJI

UHIĆENA TRI MUŠKARCA ZBOG GRUPNOG SILOVANJA AMERIČKE TURISTKINJE Odveli su je na osamu i silovali sat vremena

Delhi Police personnel arrive in search of relatives of gang-rape accused Ram Singh who was found hanged in his cell in high security Tihar prison, at his locked shanty in New Delhi on March 11, 2013. The main accused in the fatal gang-rape of a student on a bus in New Delhi in December 2012, has reportedly been found hanged in jail on March 11, 2013, while in solitary confinement, prompting outrage from the victim's family. Ram Singh, one of six people on trial over the shocking attack, was found dead shortly before dawn after making a noose out of his clothing, according to officials at Delhi's top-security Tihar jail. AFP PHOTO/ Prakash SINGH
 AFP / AFP ImageForum

SHIMLA - Indijska policija objavila je u četvrtak da je uhitila trojicu muškaraca u vezi s kolektivnim silovanjem američke turistkinje koja je stopirala vozača kamiona u gradu na sjeveru zemlje.

"Tri muškarca uhićena su u vezi sa silovanjem", izjavio je Vinod Dhawan, šef policije okruga Kullu, u državi Himachal Pradesh.

Žrtvi, u dobi od 30 godina koja je stopirala, stao je vozač kamiona u ponedjeljak u Manaliju, naselju u podnožju Himalaje koje posjećuju trekeri i putnici s naprtnjačama, dok je ona uzalud tražila taksi da se vrati u hotel.

Prema policiji, vozač i dvojica suučesnika odvela su je na osamljeno mjesto i silovali gotovo sat vremena.

Amerikanka koju se ne smije imenovati iz pravnih razloga pod policijskom je zaštitom u hotelu u Manaliju. Istražiteljima je dala opis svojih napadača te je identificirala tip kamiona u koji je ušla.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. rujan 2024 15:55