ZLOGLASNI LOPOV

UHIĆEN NAJOPASNIJI BANDIT U REGIJI Pljačkao je po cijelom Balkanu, od Rijeke do Novog Sada

Veljko V. (28) iz Šapca, uhićen nakon pljačke zlatarnice, osumnjičen je za još barem 15 kriminalnih djela
 blic.rs

Veljko V. (28) iz Šapca, koji je uhićen u Novom Sadu nakon pljačke zlatarnice, osumnjičen je za najmanje još 15 kriminalnih djela, a kako doznaje Blic, njega se trenutno smatra jednim od najopasnijih kriminalaca u regiji.

Osim što je osumnjičen za pljačke u Novom Sadu, Šapcu i Zemunu, traži ga se i zbog počinjenja istog djela u Rijeci, a provjerava se i njegova povezanost sa sličnim djelima počinjenima u Bosni. Policja je objavila kako traga i za državljanom Grčke kojeg smatraju njegovim suučesnikom.

- Radi se o vrlo nasilnom i opasnom kriminalcu za kojim se tragalo mjesecima. U svakoj pljački je bio naoružan, a nije se suzdržavao ni od pucanja kako bi uzeo novac i ostale vrijednosti - rekao je izvor iz poicija za Blic uz dodatak da je Veljko dva puta pucao u Novom Sadu kao i za vrijeme pljačke u Zemunu.

Uhićeni kriminalac se često hvalio svojim podvizima, a prijetio je da će baciti bombu na policiju ukoliko ga uhapse.

Pripadnici novosadske kriminalističke policije i pripadnici odreda Žandarmerije uhapsili su ga u subotu popodne nakon što su presreli automobil u kojem se nalazio. Oni su doslovno izvukli Veljka V. iz vozila kao i još jednog čovjeka, tako da niti jedan od njih dvojice nije uspjeo pružiti otpor.

Prilikom uhićenja policija je pronašla dva pištolja, a u stanu kojeg je uhićenik unajmio pronađene su tri ručne bombe i još dva pištolja.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. rujan 2024 22:37