RAZBOJNICI U UNIFORMI

UHAPŠENI SPECIJALCI REPUBLIKE SRPSKE Izveli spektakularnu pljačku blindiranog kombija koji je vozio više od dva milijuna kuna za Zagreb

 Reuters

Šestorica pripadnika Specijalne policije MUP-a Republike Srpske uhapšeni su u srijedu zbog pljačke blindiranog vozila zaštitarske tvrtke “Sector Security”, koja je izvršena 22. rujna prošle godine na autoputu Banja Luka-Gradiška, piše portal klix.ba.

Banjalučka Alternativna televizija objavila je da su uhapšeni aktivni pripadnici Jedinice specijalne policije. Jedan od njih je navodno "pao" na poligrafu, dok su dvojica odbila poligrafsko ispitivanje.

Lopovi su tada ukrali 600 000 konvertibilnih maraka (2 400 000 milijuna kuna), a radilo se o novcu Unicredit banke koji se prevozio u zagrebačku središnjicu banke. .

Tijekom filmske pljačke korištene su automatske puške i raketni bacač "zolja" te je ranjen radnik “Sector Securityja ” Đurađ Bajić. Automobil audi A6 koji je korišten u pljački pronađen je nakon dva dana skriven u šumarku, u nedaleko od mjesta na kojem se pljačka dogodila, piše klix.ba.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. rujan 2024 06:42