SKANDAL U ŠKOLI

UČENICI SPAŠAVALI UČITELJICU OD DAVLJENJA 'Albanko, radiš za Obamu, prodaješ organe, priznaj!'

 Damjan Tadić/CROPIX

Profesorica iz Medicinske škole u Kraljevu napala je kolegicu Draganu Kostadinović (34), piše srpski 'Blic'.

Sve se dogodilo kada se vjeroučiteljica Kostadinović prošlog četvrtka spremala odvesti djecu u Hram Svetog Save.

- Vidjela sam da je prošla pored nas i grubo odgurnula dvoje djece. Nismo se pozdravile. Onda se vratila, uhvatila me s leđa, ščepala me za vrat, počela daviti i udarati šakom po glavi i tijelu. Vikala je: 'Albanko, surađuješ sa Obamom, sada ću ti skinuti masku'. Tjerala me je da priznam da prodajem organe. Gubila sam dah - ispričala je napadnuta profesorica koja je u bolnicu primljena s lakšim ozljedama.

Samo zahvaljujući pribranošću učenika koji su se zatekli ispred škole, sprjiečeno je da prosesorica zadavi kolegicu. Ubrzo su došli policajci i Hitna pomoć, a profesorica je odvedena u bolnicu.

- Trojica dječaka su je jedva držala. Imala je neki čudan pogled. Minutu nakon što su nas odvojili, ponovo je skočila na mene. Pribila me je u kut, stezala za ruku, čupala za kosu i ponovo tjerala da priznam. Mislila sam da će me ubiti - kazala je profesorica vjeronauka napominjući da je cijeli događaj trajao desetak minuta.

Preplašena Kostadinovićeva joj je morala priznati da prodaje organe samo da bi se kolegica smirila. U tom momentu se pojavila ravnateljica Medicinske škole, koja je također morala priznati da prodaje organe ne bi li pomahnitala profesorica popustila.

Kamere ispred škole snimile cijeli napad, a snimku je uzela policija.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. rujan 2024 01:07