KAOS U NJEMAČKOJ

U ordinaciji otkazali sve termine zbog bolesti, a onda se saznala prava istina: ‘Zubarica je na benzinsku došla gola...‘

Policijski su djelatnici utvrdili da je u krvi imala 3,2 promila alkohola i noć je provela u pritvoru

Ilustracija

 Nicholas Eveleigh/Alamy/Profimedia

Četrdesetdevetogodišnja zubarica iz njemačke savezne države Sjeverne Rajne-Vestfalije pritvorena je nakon što je u srijedu pod utjecajem alkohola i naga izazvala nered na jednoj benzinskoj postaji u Njemačkoj, prenosi Fenix-magazin.

Policijski su djelatnici utvrdili da je u krvi imala 3,2 promila alkohola i noć je provela u pritvoru. Njemački tabloid Bild tvrdi da je zubarica ovisna o lijekovima i alkoholu, ali da joj zbog toga nije zabranjeno da radi u stomatološkoj ordinaciji.

Navodi se i da je zubarica ranije istoga ga da u zubnoj ordinaciji mahala mačetom i vikala: "Ja sam u džungli."

Ordinacija je nakon toga privremeno zatvorila svoja vrata, a pacijentima koji su imali termine rečeno je da se zubarica naglo razboljela. Pritvorena zubarica navodno nije griješila, a jedna je zaposlenica rekla da ova ima "iskusne asistente", prenosi Fenix-magazin.

Četrdesetdevetogodišnja zubarica ove je godine sedam puta kazneno prijavljena zbog vrijeđanja, nanošenja tjelesnih ozljeda i posjedovanje droga.

Bild piše da zubarica više puta zatražila stručnu pomoć, ali da terapiju nikad nije odradila.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
30. kolovoz 2024 02:16