BOLESNO

U KAKVOM TO SVIJETU ŽIVIMO? Monstruozni par koristio psa za seks, sirotog Bubbu moraju eutanizirati: 'Postao je strašno agresivan...'

 Araphoe County Sheriiff's Office/Aurora Animal Shelter

Pas koji je korišten za perverzni seks od strane jednog monstruoznog para u Coloradu morao je biti eutanaziran, jer ga je to traumatično iskustvo učinilo toliko agresivnim da više nije siguran za posvajanje.

Bubba, mješanac akitu inua eutanaziran je u četvrtak, svega nekoliko sati nakon što je jedan od njegovih vlasnika završio u zatvoru zbog seksa sa psom.

Djelatnici šinteraja kazali su kako je pas bio iznimno agresivan, a takvo stanje traje još od ljeta kada su njegovi vlasnici uhićeni.

Vlasnici Bubbe, Frederick Manzanares (51) i njegova bivša djevojka Janette Solano (49), priznali su krivnju za okrutnost prema životinjama nakon što je otkriveno da su imali učestale seksualne odnose s psom u dvorištu.

Manzanares je osuđen na šest mjeseci zatvora te dvije godine uvjetno, u sklopu kojih će biti strogo nadziran. Njegova bivša djevojka prošla je bez zatvorske kazne, no dobila je dvije godine uvjetno.

Sutkinja Cheryl Rowles-Stokes kazala je kako pri izricanju presude u obzir uzela u obzir i Bubbino stanje.

- Nema šanse da se ovaj pas oporavi, istaknula je sutkinja, piše Denver Post.

Jenee Shipman, upraviteljica šinteraja u Aurori sutkinju je izvjestila kako nema druge nego psa eutanazirati.

- Nepridvidljivo se ponaša, agresivan je prema svima: veterinarima, osoblju, volonterima..., napisala je u izvještaju.

Policija je izvijestila kako je pronašla snimke para kako se seksaju sa psom, a do uhićenja je došlo kada su dobili dojavu o obiteljskom nasilju.

Solano je zvala policiju još u ožujku prošle godine te je još tada htjela napustiti Manzanares koji ju je silio na seks sa psom.

Tvrdi kako je u laptopu pronašla slike bestijalnosti, a kada je Manzanaresa suočila s njima on joj je navodno kazao da mora biti 'otvorenija' a onda joj je počeo pokazivati snimke seksa sa životinjama te ju uputio na internetske forume i literaturu o toj temi.

Manzanares je čak njihovu kamp kućicu u kojoj su živjeli pretvorio u neku vrstu seksuaalne komore kako bi lakše općili sa psom.

Kako bi uzbudio Bubbu, koristio je sprej s psećim hormonima, a zatim fotografirao i snimao video snimke njihovog općenja sa psom.

Solano je na sudu kazala kako je s vremenom postajala ljubomorna na odnos koji su imali njezin tadašnji dečko i pas, što je i dovelo do brojnih svađa između nje i Manzaresa.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. rujan 2024 21:06