ATRAKCIJA U SINGAPURU

U hotelu od 4 milijarde eura zaplivajte po vrhu svijeta!

Golemi hotel ima 2500 soba i Sky park na 12.000 kvadrata, a vlasnici ističu da je dugačak kao polovica golemog Airbusa A380

ZAGREB - Zaplivajte po vrhu svijeta. Tako bi, otprilike, mogao glasiti promotivni slogan jučer otvorenog luksuznog hotela Marina Bay Sands u Singapuru, čija je gradnja koštala čak četiri milijarde eura.

Tri olimpijska bazena

Nad tri nebodera koja čine najskuplji svjetski hotel nadsvođen je Sky park, golema konstrukcija u obliku broda koja na sredini ima najveći bazen na otvorenom na svijetu. Dug je čak tri dužine olimpijskog bazena i nalazi se na visini od čak dvije stotine metara. Plivači, koji iz vode gledaju krovove obližnjih nebodera, u bazenu imaju dojam kao da će se, otplivaju li predaleko, sunovratiti niz 55 katova visoku zgradu, no to je samo privid. Kada se umore, mogu se osvježiti u luksuznom lounge klubu smještenom uz bazen.

Sve je već rezervirano

Sky park je smješten na površini od više od 12.000 četvornih metara, a dugačak je kao polovica golemog jumbo-jeta Airbus A380. Vlasnici rado ističu da je duži od polegnutog Eiffelova tornja.

Golemi hotel, uz osebujni Nebeski park i više od dvije i pol tisuće soba, pruža niz sadržaja za goste dubljeg džepa. Tu su čak dvije kazališne dvorane koje će svojom šarolikom ponudom davati kulturni presjek od Broadwaya do tradicionalnog azijskog teatra, kasino, noćni klub, restorani, klubovi i sva potrebna “infrastruktura” za, kako vlasnici ističu, potpuni doživljaj Singapura.

Hotel je otvoren spektakularnim koncertom Diane Ross, a sve su sobe, prema službenoj internetskoj stranici hotela, rezervirane već danima unaprijed.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. rujan 2024 04:36