SMRTONOSNI KOITUS

TRAGIČNA SMRT NA LJUBAVNOM PIKNIKU Upustili se u divlji seks u Ladi, ali nisu podigli ručnu. Auto je skliznuo u rijeku...

Žena, koja je sa svojim suprugom vodila ljubav u automobilu, utopila se nakon što se automobil spustio u rijeku. Par, čiji je identitet ostao nepoznat, uživao je u alkoholnim pićima tijekom piknika uz rijeku nedaleko od sela Jelisavetinskaja u jugozapadnoj Rusiji.

Kada su se malo opustili odlučili su ući u svoju Ladu i dodatno 'začiniti' piknik, no nisu vidjeli da je ručna kočnica spuštena. Nažalost, automobil se vrlo brzo spustio u rijeku Kubanj.

Šokirani suprug kasnije je rekao policiji da su bili prepijani da bi shvatili da se automobil kreće. Tek kada je voda počela prodirati u vozilo, primijetili su da su u opasnosti.

On se uspio izvući kroz prozor, no kada je pokušao spasiti 35-godišnju suprugu nije mogao dosegnuti vozilo jer je potonulo na dno rijeke.

- Zaprimili smo poziv u pomoć od strane supruga koji je naveo kako mu se žena utopila u rijeci. Kada su policajci stigli na mjesto nesreće pronašli su mnogo praznih boca. Muškarac je priznao da su se opijali. Vjerojatno upravo zbog pijanstva nije mogao spasiti suprugu - ispričala je glasnogovornica policije Natalija Smjackaja.

Automobil je izvađen iz rijeke, a tijelo mrtve žene je prebačeno u mrtvačnicu. Muškarcu je pruženo psihološko savjetovanje kako bi se oporavio od tragičnog gubitka.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. rujan 2024 01:09