ŽENA SE BORI ZA ŽIVOT

TRAGIČAN KRAJ ROMANSE Ljubavnik bivšu polio razrjeđivačem pa je zapalio i pobjegao

 Arhiva

Ženska je osoba teško ozlijeđena u napadu koji se dogodio u beogradskom naselju Batajnica, javlja RTS koji neslužbeno doznaje da je 40-godišnju U.S. napao bivši partner polivši je razrjeđivačem, nakon čega ju je zapalio.

Liječnici Urgentnog centra bore se za njezin život, a za napadačem traga policija.

Napad se dogodio oko ponoći u stanu zgrade u Ulici Svetog Serafima u Batajnici. Žrtva navodno nije ni slutila što joj bivši partner planira učiniti, s obzirom da ga je upravo ona pustila da uđe u zgradu.

On se popeo do stana na drugom katu, polio nesretnicu razrjeđivačem i zapalio je. Zatim se dao u bijeg, pri čemu je razbio ulazna vrata zgrade, s obzirom da je interfon bio u kvaru, a on nije imao ključ.

Jedan od susjeda je čuo buku pa je izašao vidjeti o čemu je riječ. Zatekao je U.S. svu u plamenu, uspio ju je ugasiti i pozvati hitnu pomoć te joj je gotovo sigurno spasio život. No, opekline su toliko teške da možda u konačnici neće preživjeti.

Žena je u unajmljenom stanu živjela s maloljetnim sinom. S nje se vatra proširila po stanu tako da je požar došlo gasiti 11 vatrogasaca s tri vozila.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. rujan 2024 22:30