STRAŠNO

Tragičan kraj mlade gimnastičarke (23): Namještala se za savršenu fotografiju pa s litice pala u smrt

Pala je s oko 80 metara visine

Natálie Štíchová

 Instagram/

Mlada češka gimnastičarka Natálie Štíchová (23) preminula je nakon tragične nesreće koja se dogodila prije nekoliko dana.

"S dubokom tugom javljamo da nas je nakon tragične nesreće zauvijek napustila naša divna prijateljica, gimnastičarka, reprezentativka i trenerica Natálie Štíchová. Svoju borbu za život izgubila je 21. kolovoza u 5:30 ujutro", objavio je klub TJ Sokol Příbram na Instagramu.

Mediji su kasnije objavili da je uzrok nesreće bila je želja za snimanjem "savršene fotografije".

Čehinja je navodno nekoliko puta pozirala na rubu litice, a u jednom trenutku kamen na kojem je stajala se odlomio, nakon čega je pala u provaliju.

"Natálka je razveseljavala sve oko sebe tijekom cijelog svog kratkog života i upravo ćemo je tako zauvijek pamtiti. Cijeloj obitelji i bliskim prijateljima izražavamo duboku sućut i šaljemo puno snage i podrške. Za odavanje počasti našoj Natálki možete doći zapaliti svijeću izravno kod naše sokolane", dodali su.

"Pala je s oko 80 metara visine. Nećemo znati je li joj noga skliznula ili se odlomio komad stijene", istaknula je njena obitelj za portal Extra.cz.

Oproštajna poruka pojavila se i na društvenim mrežama.

"Ne postoji nitko tko je nije volio. Naša Natali bila je najslađe stvorenje", napisala je njezina majka.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. kolovoz 2024 20:53