NEJASNI MOTIVI

Talačka kriza u Parizu: Otmičar zatočio djecu u školi pa ih ubrzo oslobodio!

 Twitter

NOVO 12:03 Otmičar je priveden, bez incidenta.

11:30 Nakon pregovora s pripadnicima Raida, zatočeni otac pušten je na slobodu, zdrav i neozljeđen. Čini se da Raid i dalje nastavlja pregovore s otmičarem.

11:17 Iako taoc još uvijek nije pušten, pregovarački tim Raida stupio je u kontakt s otmičarem i započeo pregovore.

----------------

PARIZ - Naoružani čovjek jutros je u školi u pariškom predgrađu Vitry-sur-Seine zatočio nekolicinu djece i odraslih. Iako je ubrzo pustio djecu i troje odraslih, jednog oca još uvijek drži kao taoca.

Navodno je taoc koji je još uvijek zatočen taj koji je uspio isposlovati puštanje ostalih kad je sina doveo na boravak i tamo zatekao otimača s četvero djece i troje odraslih, vjerojatno učitelja, odnosno voditelja aktivnosti.

Otimačevi zahtjevi nisu poznati, a francuski mediji javljaju da se radi o muškarcu tridesetih godina koji nije otprije poznat policiji. Prema pisanju lokalnih pariških medija, prijeti da će se "baciti pod vlak" pa policija strahuje da bi mogao počiniti samoubojstvo.

Policija je pozvana u školu oko 7 sati ujutro.

Ta se škola tijekom ljetnih praznika koristi kao igraonica, a nalazi se 7,5 kilometara od centra Pariza. Policijski pregovarač i elitna policijska jedinica Raid odmah su poslani na mjesto događaja.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. rujan 2024 22:27