PROCURIO U JAVNOST

TAJNI EMAIL IZ APPLEA Tehnološki gigant u 2014. na tržište pušta novi iPhone, iPad Pro i iWatch?

Procurio je sadržaj emaila glavnog izvršnog direktora Applea Tima Cooka, u kojemu se osvrće na 2013. godinu i spominje buduće projekte.

U javnost je procurio sadržaj emaila glavnog izvršnog direktora Applea Tima Cooka koji je svojim zaposlenicima pisao o postignućima u poslovnoj godini na izmaku, ali je usput najavio i neke nove, javnosti nepoznate projekte.

'Mnogo nas toga očekuje u 2014. godini, što uključuje i neke velike planove za koje vjerujemo da će oduševiti naše korisnike', napisao je enigmatični Cook navodeći da se osjeća kao najveći srećković na planetu jer je dobio priliku biti na mjestu na kojem trenutno radi.

Nasljednik Stevea Jobsa nije iznio ništa konkretno u emailu, ali je to bilo dovoljno da se pola interneta upusti u pokušaj čitanja između redaka.

Business Insider tako navodi više glasina, među kojima se najčešće spominje projekt iWatcha, prijenosnog računala u obliku narukvice ili ručnog sata. Jedan od ključnih ljudi zadužen za iWatch navodno je Paul Deneve, bivši direktor modne kuće Yves Saint Laurent, koji je u Appleu formalno zadužen za posebne projekte, a Cook mu je neposredno nadređeni šef.

Često se spominje i nova verzija iPhonea, ovoga puta s potpuno novim dizajnom, a neki vjeruju ili se nadaju i s većim zaslonom.

Tu je zatim i Appleov televizor ili nešto slično, no detalja o tom potencijalnom proizvodu nema previše pa mu se daju i najmanje šanse da će uskoro ugledati svjetlo dana.

U konačnici se spominje iPad Pro, što bi prema nekima zapravo trebao biti klasični iPad s nešto većim zaslonom. Drugi pak navode da je riječ o hibridnom uređaju, nečemu između laptopa i tableta, donekle usporedivo s Microsoftovim Surfaceom.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. rujan 2024 22:38