'DODO SEKS KLUB'

SVODNIK DODO SALAMURA U SKANDALU Tuži ga bivši šef MMF-a jer je svoj bordel nazvao po njemu

 AFP

Bivši generalni direktor Međunarodnog monetarnog fonda (MMF) Dominique Strauss-Kahn najavio je tužbu kako bi spriječio da jedna javna kuća u Belgiji nosi naziv 'DSK', prema njegovim inicijalima.

Foto: AFP

Strauss-Kahn je preko svojih odvjetnika najavio da će poduzeti sve pravne mogućnosti da spriječi okaljavanje njegovog imena na ovakav način.

Francuz Dominique Alderweireld (64), zvani 'Dodo Salamura', kazao je kako se raduje tužbi i publicitetu koji će njegov klub dobiti na ovaj način.

'DSK' je, prema riječima vlasnika, skraćenica za 'Dodo seks klub'.

Detalj iz kluba 'DSK' (Foto: AFP)

Alderweireld je bio pod istragom zbog afere s prostitutkama u hotelu 'Carlton' u francuskom gradu Lilleu, a jedan od aktera afere je bio i bivši čelnik MMF-a protiv kojeg je u Francuskoj podignuta optužnica zbog navodnog učešća u organiziranju orgija u elitnim hotelima. On je priznao da je sudjelovao na nekima od tih orgija, ali je tvrdio da nije znao da su djevojke bile plaćene za seks.

Strauss-Kahn je ranije u New Yorku optužen za silovanje sobarice, ali je s njom postigao izvansudsku nagodbu, a za silovanje ga je zatim optužila novinarka Tristane Banon, ali je slučaj odbačen zbog nedostatka dokaza.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. rujan 2024 15:18